Showcooking, tast de vins i música en directe aquest dissabte a Caldes d’Estrac
- Miquel Torrent / Radio SantVi
- 24 oct
- 1 Min. de lectura

Aquest dissabte, a partir de les 19 h, el carreró situat al costat del mercat municipal de Caldes d’Estr
ac es convertirà en un espai de trobada gastronòmica i cultural. L’activitat combinarà cuina en directe, tast de vins i música en viu, en una vetllada pensada per gaudir dels sabors i sons del Maresme.
L’esdeveniment forma part de la campanya “Vine al mercat. Menja’t el Maresme”, impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, el Consell Comarcal del Maresme, la Xarxa de Productes de la Terra, la Diputació de Barcelona i la DO Alella.
L’objectiu és posar en valor els productes locals i reforçar el paper dels mercats com a espais turístics i socials.
El cuiner Josep Maria Pons, de Concepte – Artesà de la Cuina (Calella), oferirà un showcooking en directe utilitzant ingredients de temporada procedents de les mateixes parades del mercat. A més, el celler Testuan dirigirà un tast de vins del Maresme, maridat amb les propostes gastronòmiques del xef.
La vetllada estarà amenitzada amb música en viu a càrrec de Martina Peñuela i Nico Barón, veu i guitarra, alumnes de l’Escola Municipal de Música de Llavaneres, que aportaran un toc artístic i proper a l’activitat.
Aquesta proposta és una excel·lent ocasió per descobrir la riquesa gastronòmica i vinícola del Maresme, fomentar el consum de proximitat i donar suport al comerç local, tot compartint un vespre festiu i participatiu al cor del municipi.